Har du spørgsmål? Ring idag på
2424 6025

Autoriseret kloakmester nær Holstebro

Som autoriseret kloakmester nær Holstebro, Struer og Lemvig kan du trygt stole på os, til at løse dine opgaver eller projekter indenfor kloakarbejde, uanset om du er husejer, boligforening eller bygherre. BB Entreprenør håndterer alle afløbsinstallationer, der ligger under terræn, fra gulv eller fundament og videre ud i jorden.

Enhver opgave for en kloakmester

Hvis du mistænker en læk, eller ved at du har et kloakeringsproblem, kan du trygt stole på BB Entreprenør vil finde den. Vi dimensionerer, projekterer og udfører installationerne til spildevand, regnvand og drænvand.

Om det er en fejlfinding af gamle ledninger og udskiftning af disse, eller det bare drejer sig om rensning og reparation af defekte systemer. Hos BB Entreprenør sætter vi en ære i kvaliteten af vores arbejde og når du hyrer os til en kloakeringsopgave, kan du forvente at kloakrørene altid har det rigtige fald, og at samlinger og tilslutninger til brønde bliver udført korrekt - første gang!

Autoriseret Kloakmester udfører enhver form for kloarbejde i Holstebro og omegn.

Udover kloakarbejde udfører vi også en bred vifte af andre opgaver som anlægsgartner og brolægger.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Kontakt vores kloakmester for et tilbud

Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med kloakarbejde i områderne omkring Holstebro, Lemvig og Struer, og vi kan med sikkerhed også hjælpe dig.

Kontakt os på telefon 24 24 60 25 eller e-mail kontakt@brainborg.dk, for et uforpligtende tilbud. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din efterspørgsel, så vender vi tilbage til dig snarest muligt.

Følg os på facebook

Følg aut. kloakmester og entreprenør Brian Borg på facebook for at se de seneste nyheder og hør hvad vores kunder har at sige om os.


Vurderet 4,1 / 5 stjerner og over 1600 likes på​ Facebook

Gå til Facebook

BB Entreprenør - Niels Bjerres Vej 15, 7620 Lemvig
Telefon:+45 24 24 60 25
Mail: kontakt@brianborg.dk